divendres, 10 d’abril del 2009

La vida sense ell


"T'imagines la vida sense ell? S'ha acabat la por, s'ha acabat patir, s'ha acabat suportar la vida. La viuria, la vida, com fa tothom."

Aquests dies, que per fi he tingut una mica de temps, he llegit un llibre que, donat que s'apropa Sant Jordi, crec interessant que us recomani.
L'escriptora i periodista Isabel-Clara Simó m'ha tornat a atrapar amb una de les seves novel·les, com ja ho va fer al seu moment amb Raquel, i una altra vegada, m'he devorat un dels seus llibres, aquest cop, però, el culpable ha estat T'imagines la vida sense ell?
Si ja heu llegit a Simó, coneixereu el seu estil literari. D'aquesta novel·la només us diré que no aporta cap intriga, però si que tracta molts sentiments. A més, ens apropa a una temàtica que, per desgràcia, omple cada dia pàgines de diaris i minuts d'informatius: la violència de gènere.
Un llibre fàcil de llegir, i tot i que emmarcat en un context històric que perd importància, encara avui és actual. Tant de bo, algun dia passi a ser història.

1 comentaris:

La Familia Menta ha dit...

Aquestes històries són molt dures, i personalment em costen molt de llegir. Com dius tu, tan de bo algun dia otes aquestes dones puguen viure la vida sense ells.

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger