dimecres, 10 de juny del 2009

Viure la vida


La contra de La Vanguardia d'avui ens dóna una altra lliçó de com viure la vida. Sembla que el fenòmen de l'Albert Casals, amb la filosofia anomenada per ell mateix "felicisme" i el seu llibre El món sobre rodes, no és únic. Ima Sanchís ens presenta a Gema Hassen-Bey, esportista d'elit, cantant, compositoria, ballarina, actriu... Una dona polifacètica que des dels quatre anys va amb cadira de rodes. Però això, per a ella, no és cap impediment. La manera de veure la vida d'aquestes persones ens hauria de fer reflexionar a tots i a totes. Sovint, ens amarguem per problemes sense importància i no ens adonem de les grans possibilitats que ens ofereix la vida.

No he tingut l'ocasió de llegir el llibre de l'Albert Casals, però sí que he llegit i vist entrevistes que li han fet, i la veritat és que irradia molta força i energia. Si podeu, llegiu l'entrevista a Gema Hassen-Bey, jo us deixo amb una frase que transmet molta vitalitat: "Uno puede conseguir lo que se proponga, y se lo digo desde esta silla".

1 comentaris:

La Familia Menta ha dit...

Sovint ens queixem per tonteries, ens planyem quan en realitat no estem tan malament. Veure aquestes persones que, tot i tindre moltes més dificultats lluiten pel que volen sense resignar-se és tota una lliçó.

Les contres de la Vanguàrdia solen ser bastant bones, molt interessants.

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger