dijous, 8 d’octubre del 2009

Intimitats al descobert

Ni guardant un secret a Hotmail, Gmail o Yahoo, podem estar tranquils. I és que des que un "hacker" va fer públiques en una plana web les adreçes i les corresponents contrasenyes d'uns 30.000 usuaris d'aquests servidors de correu electrònic, totes les nostres intimitats estan al descobert. Amb l'actual societat de la informació, podem arribar a guardar més secrets al correu electrònic que en qualsevol caixa forta, i que algú descobreixi la nostra clau d'accés i pugui entrar como Pedro por su casa al nostre compte de correu, es pot convertir en una tragèdia.

Per ara, la web on es van publicar les contrasenyes, està bloquejada, però per precaució, ens recomanen que canviem la nostra clau d'accés. Ja ens podem comunicar amb senyals de fum, amb telegrames, amb cartes tradicionals o amb correu electrònic, que la nostra intimitat, d'una manera o altra, sempre es veurà vulnerada.

1 comentaris:

La Familia Menta ha dit...

Sembla a ser que eren mails aconseguits mitjantçant tècniques com el pishing. Un hacker envia un mail fent-se passar per microsoft. Diuen que has d'activar noséque, i que has d'introduir el teu mail i contrassenya. Al moment no notes res extrany, però realment acabes de donar accés lliure al teu correu al hacker en qüestió...

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger