dimecres, 30 de desembre del 2009

Reflexions

Ara que l'any s'acaba, no sé si a vosaltres us passa, em dóna per fer reflexions. Els reculls informatius de l'any, és clar, també hi ajuden. I és que en 365 dies, passen moltes coses. El 2009 serà recordat com l'any de les sis copes del Barça, l'any en què va accedir al càrrec el primer president negre dels Estats Units, l'any en què va morir Michael Jackson, l'any de la crisi, de l'atur, de les estafes d'en Millet, de la corrupció política i de l'espionatge, l'any de la saga Larsson, de l'operació estètica de la Belén Esteban, l'any en què vam perdre Pepe Rubianes, l'any de la grip A... i tantes i tantes coses més que ja s'encarreguen de recordar els mitjans de comunicació.

I a tot això, cal sumar-hi les experiències personals de cadascú. Personalment, i suposo que com tothom, aquest any ha estat ple d'emocions diverses. Com en els reculls de l'any, en els personals hi trobem de tot: moments d'eufòria, d'alegria, de tristesa, de desesperació, d'esperança, de ràbia... El més important, però, és no perdre el sentit de l'humor i seguir una de les màximes més universals del poeta llatí Horaci: Carpe Diem. Feliç 2010 a tots.

Per acomiadar l'any amb bon regust de boca, us deixo aquest vídeo de l'especial 2009 de l'APM?.


1 comentaris:

Esther del Campo ha dit...

Està bé fer reflexions... però potser només les hauríem de deixar tan sols pel 30 i pel 31 de desembre. La resta de dies, sempre cal mirar endavant! :) I és veritat, aquest 2009 han passat tantes coses... Jo me'n recordo de Marta del Castillo -com a nota negativa-, serà l'any de la Grip A, el de la crisi... i el del 2 a 6 al bernabéu, hehehe!!!!

El 2010 al fi tindrem un 'paper' que dirà que som periodistes...
Que tinguis molt bon any, Alba! :)

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger