dijous, 23 d’octubre de 2008

Estrés?

Començaré aquest blog a partir d'una idea extreta d'una entrevista de La Vanguardia, publicada el dia 16. "No estamos estresados porque no tengamos tiempo, sino que no tenemos tiempo porque estamos estresados", deia Stefan Klein, físic que estudia la nostra percepció del temps. Aquesta frase, em va fer pensar. La majoria de nosaltres (i m'incloc) creiem que la nostra vida és estressant. Estem sempre estressats, per la feina, pels estudis, per les nostres obligacions... I la frase que més repetim és "no tinc temps". Però per què no tenim temps? Segons Klein, no tenim temps perquè estem estressats, i no al revés, com la majoria de nosaltres pensem.

Ens passen els dies i les hores sense parar-nos a fixar en els petits detalls que ens envolten, i que son els que a vegades ens alegren el dia, o ens poden arrencar un somriure. I no només això, sinó que ens perdem l'oportunitat de fer allò que ens ve de gust i que més ens agrada per les mil i una ocupacions i obligacions que tenim. O és que aquestes obligacions les fem de gust? En fi, cadascú s'ho mira des del seu prisma, però tornant a l'entrevista de Klein, us deixo una altra cita seva:

"La prisa es el mejor modo de perder el tiempo"

1 comentaris:

Daniel Gàmez ha dit...

felictats pel bloc. ja en tenim un més. serà força interessant. la veritat és que el temps és una cosa que twenim o que no tenim. passa a diferents ritmes. però val la pena això sí poder gaudir del temps de la manera que ens dongui més, que ens aporti més, perquè després ja vindrà tot el que no ens aporta res, per si sol

Felicitats!!!

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger