dilluns, 11 de gener del 2010

El fred trenca el gel

Hem començat l'any la mar de bé! S'ha traspassat el servei de rodalia (si, així és com es diu en català) a la Generalitat de Catalunya, el Barça per fi ha recuperat la victòria, han detingut els dos pressumptes responsables del foc d'Horta de Sant Joan (que tot i ser una bona notícia, ens fa omplir de ràbia que per culpa d'una acció de dos irresponsables, hagin mort cinc bombers), i tenim mitja Catalunya nevada (vídeo)!

Hi ha, doncs, tants temes d'actualitat que no sabia per quin decantar-me a l'hora d'escriure el primer apunt de l'any. Dissabte al matí, però, una notícia breu de Catalunya Informació em va deixar desconcertada. Resulta que degut a l'onada de fred que aquests darrers dies ha deixat el Regne Unit glaçat, han augmentat notablement les visites a les pàgines web de cites! Pàgines com mysinglefriend.com han registrar un nombre de visites inusual en dies entre setmana, degut a que molts britànics no van poder desplaçar-se fins al seu lloc de treball.

Però no només el fred fa trencar el gel a molts solters, que es decideixen a buscar parella, sinó que també han augmentat les visites en webs que organitzen "affairs". Així doncs, el fred i tantes hores sense sortir de casa han fet despertar la passió a molta gent que s'ha decidit a buscar un amant.

Passarà el mateix a les comarques de les Terres de l'Ebre, Tarragona i Lleida, on en alguns casos han viscut més de tres dies d'aïllament? Haurem d'estar atents als pròxims esdeveniments...

Fotografía: elpaís.com

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Que tremolin els solters i les solteres de tota Catalunya. Però, una pregunta, si estan incomunicats, com s'ho fan per quedar? ;-)

Alba ha dit...

Problema resolt, totes les carreteres catalanes ja estan lliures de neu!

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger