dijous, 23 d’abril del 2009

Princeses

Avui, que celebrem el dia en que Sant Jordi va salvar la princesa del terrible drac, us vull recomanar un dels meus llibres preferits, La princesa que creia en els contes de fades, de Marcia Grad. M'agradaria comentar-vos un fragment que ajuda a comprendre moltes coses, però no tinc el llibre aquí. Us diré, però, que es un llibre que us descobreix l'amor vertader, que et fa valorar-te més a tu mateixa i a comprendre que mai s'ha de deixar de lluitar per aconseguir els nostres somnis.

No serà un dels llibres més venuts aquest Sant Jordi, ni té el reconeixement de cap premi, però us el recomano. Jo el vaig llegir en un moment de la meva vida en què necessitava clarificar les meves idees i sentiments i de veritat que em va ajudar a comprendre moltes coses sobre la vida, sobre l'amor.

Feliç dia de Sant Jordi!

4 comentaris:

La Familia Menta ha dit...

M'he degut llegir aquest llibre unes 3 o 4 vegades >.< La veritat és que és molt bonic i molt tendre. Si t'agrada aquest estil, te recomano El cavaller de l'amadura oxidada. No l'he llegit, però diuen que és millor i tot que el de la princesa (això si, no et sabria dir l'autor).

Feliç Sant Jordi!

Alba ha dit...

Miriam, gràcies per la recomanació. Jo tampoc l'he llegit, però precisament va ser un dels llibres que vaig regalar ahir. Així que espero donar-li una ullada jo també! jeje

Noelia Silvero ha dit...

Ostres, si em feu tant bons comentaris dels dos llibres, crec que els buscaré i me'ls llegiré! ;)

Andrea ha dit...

Acabats de llegir tots els llibres que tenia pendents, ahir, després de trobar-nos, vaig anar a la Gavina i me'l vaig comprar. Ja l'estic acabant... No és de l'estil que llegia últimament, però m'agrada!

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger