dijous, 15 de gener del 2009

Un PP increïble...

Cada dia em sorprèn més el PP. Si, ja sé que potser no m'hauria de sorprendre, però és que no ho puc evitar. Ara resulta que la Nebrera ha dit una cosa tan gran, un pecat capital, que potser s'haurà de retirar de la militància durant quatre anys. Increïble.

No vull defensar la Nebrera, ni molt menys, però és que se'ls hi nota d'una hora lluny que aquesta dona els fa nosa. Resulta que el senyor Fraga pot dir "a los nacionalistas habría que colgarlos de algun sitio" i no passa res, oi tant que no! (encara hi ha categories, és clar...). Però aquesta dona no pot referir-se al to que utilitza la Magdalena Álvarez quan parla. En fi, que potser el seu comentari no va ser encertat, amb això no m'hi ficaré, però el que crec exagerat és la resposta i l'actuació de la direcció del PP.

Montserrat Nebrera és molt crítica amb el PP, i ho és des de dins, i potser és això el que els cou. Segurament, però, buscaran la manera que aquesta dona foti el camp i no els toqui més el nas. Aquest, potser, només és el primer pas.

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger