divendres, 27 de febrer del 2009

Sempre igual...


Què passa, que sempre la paguem els mateixos? No sé quants diners s'invertiran per solucionar els problemes de rodalies (de Barcelona, és clar), i paral·lelament, a les dues estacions més importants de les Terres de l'Ebre es retallen els horaris. Així ho explica avui El Punt: L'estació de Tortosa i la de l'Aldea-Tortosa-Amposta, tanquen ara a les 21:30, deixant així als passatgers de quatre trens a les fosques, sense possibilitat d'anar al lavabo i sense saber per quina via entrarà el tren que han d'agafar o que esperen.

Es poden invertir milions a rodalies, però a les Terres de l'Ebre no es pot allargar dues hores els horaris dels treballadors per oferir un servei digne. Ja em direu si això és just... Pocs serveis que tenim, i cada vegada més retallats... Realment indignant.

4 comentaris:

La Familia Menta ha dit...

No coneixia aquesta notícia, però he de dir que m'indigna. Les Terres de l'Ebre sempre ens toca "apretar-nos el cinturó", quan a la resta de Catalunya augmenten les inversions. Per això, quan em parlen de la CAtalunya independent, jo penso més aviat en Terres de l'Ebre independents, que des de BArcelona no s'han preocupat mai per nosaltres ù.ú

La Familia Menta ha dit...

Per cert, acabo de fixar-me en la teua llista de llibres favorits, i jo també sóc fan de la princesa que creia en els contes de fades ^-^ Me l'he llegit unes 10.000 vegades, més o menys xDDDD (és broma, però tres o quatre cops sí que l'he llegit) ;D

La Familia Menta ha dit...

Estic d'acord que rodalies necessita més inversió i que és lògic que n'hi hagi més. El que no és lògic és que s'estigue deixant d'invertir! En efecte, en aquest tema si que estem menyspreuats i marginats, tal com dius tu. A BCN com a mínim hi ha el rodalíes, que per les Terres de l'Ebre ens estan reduint les estacions i els horaris. D'això ens queixem. A mi em sembla molt bé que els que es queixen de Rodalies, però personalment, en tema ferroviari a les TE estem pitjor. Ara, com el centralisme és el que és, si el problmea no està a BCN, és que no hi ha problema.

Alba ha dit...

Dani, estic toalment d'acord en que s'ha d'invertir a Rodalies, evidentment. Però com tu mateix dius, això no significa que s'hagi de menysprear ni marginar a les altres línies. Com diu Míriam, a les Terres de l'Ebre ens redueixen cada cop més els serveis de transport públic, i això tampoc és just.

Miriam, el llibre de la princesa que creia en els somnis de fades es un gran llibre... no sé a tu, però a mi m'ha ajudat a entendre moltíssimes coses... per això és un llibre que recomanaria a tothom!!

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger