dimarts, 23 de juny del 2009

Reinventar-se o morir

Si alguna cosa té de bo tot això de la crisi, són les iniciatives curioses que se' n deriven. I és que ja ho diuen, es tracta de reinventar-se o morir.

L'última experiència provocada per la situació econòmica de la qual m'he assabentat, a través d'Absurd Diari, és un bar de Cullera (València) on els clients poden insultar els cambrers per tal de, com no pot ser d'altra manera, desfogar-se de la crisi! I no només els donen màniga ampla perquè deixin anar un repertori d'improperis, sinó que a més, existeix una motivació: si al cambrer li agrada, o troba curiós o graciós algun dels insults, et recompensa amb una consumició gratis! I tot amb un sol objectiu: que els clients d'aquest bar es despatxin a gust abans d'arribar a casa i així la família no hagi d'aguantar la mala llet que provoca la mateixa situació econòmica.

Iniciatives com aquestes generen, evidentment, opinions múltiples. Alguns, només hi veuen avantatges, i estan encantas. D'altres, però, creuen que d'aquí a la violència hi ha un pas, i temen que la cosa traspassi l'aspecte verbal i arribi a les mans. Sigui com sigui, amb aquesta iniciativa, el bar guanyarà clientela, això segur, ja sigui persones que vulguin fer ús del servei, o simplement, atreurà mers espectadors i encuriosits per veure qui la diu més grossa.

Aquesta crisi, no la desitja ni l'ha buscat ningú, però el que està clar és que aguditza l'enginy i la creativitat de tots plegats. Això, o morir.

2 comentaris:

La Familia Menta ha dit...

Que curiós xDDD Doncs a mi em fa gràcia, i no ho veig mal. Els cambrers que hi treballen ja saben el que els espera, i segur que hi ha normes per a evitar que els clients es passen, de l'estil que el primer que es posa violent el fan fora.

Pot donar molt bon resultat, i crec que la gent s'ho emprent amb humor, per divertir-se, no amb violència.

Petonets!!

Dani gàmez ha dit...

que regalin totes les primeres copes i tindran ple!!!!

 
El plaer d'escriure - Templates Novo Blogger